MONITORING SZKODNIKÓW

Monitoring szkodników wraz z prowadzeniem pełnej dokumentacji w ramach wszystkich stosowanych w branży spożywczej standardów zapewnienia bezpieczeństwa i jakości żywności, jak  IFS, AIB, BRC, ISO 22000, HCCP, jak również standardów klienckich.

DEZYNSEKCJA

Fumigacja czyli gazowania z użyciem fosforowodoru (PH3).
Zwalczanie much i innych owadów w obiektach.
Dezynsekcja interwencyjna w przypadku inwazji.
Zwalczanie os i szerszeni, usuwanie gniazd.

DERATYZACJA

W przypadku wystąpienia inwazji gryzoni niezwykle ważne jest jak najszybsze przystąpienie do tępienia szczurów i myszy ze względu na bardzo szybki przyrost populacji.

DEZYNFEKCJA

Dezynfekcja pozwala na skuteczne zwalczenie wirusów i bakterii

Dezynfekujemy biura i powierzchnie produkcyjno – magazynowe w celu zabezpieczenia przez wirusami i bakteriami – również przed koronawirusem SARS-CoV-2.

OZONOWANIE

Zwiększone w okresie epidemii SARS-CoV-2 wymogi w zakresie dezynfekcji miejsc, do których dostęp ma duża grupa ludzi tworzą nowe wyzwania dla wielu branż. Zagrożone są takie sektory jak medyczny, lotniczy, turystyczny, gastronomiczny i wiele innych.

DEZODORYZACJA

Ozonowanie jest znakomitą metodą dezynfekcji oraz dezodoryzacji, która nie pozostawia żadnych substancji toksycznych po przeprowadzonym zabiegu, gdyż ozon samoistnie rozkłada się do tlenu.

OSUSZANIE

Zadzwoń – udzielimy Ci fachowej porady w zakresie osuszania pomieszczeń i wypożyczymy profesjonalny sprzęt, który w kilka dni upora się z Twoim problemem.

Zamów Połączenie – Oddzwonimy!

Nasz zespół skontaktuje się niezwłocznie w celu poznania Twoich potrzeb.

ZAPRASZAMY DO KONTAKTU Z NASZYMI SPECJALISTAMI

Po wstępnym zebraniu wywiadu w kontakcie telefonicznym, nasz pracownik spotka się z Państwem w celu przeprowadzenia wizji lokalnej i oceny zakresu prac.

Następnym krokiem jest przedstawienie Państwu oferty obejmującej optymalne rozwiązanie.